Eindelijk...mijn eigen webshop!!!!

Gepubliceerd op 29 november 2020 om 19:12

Ik ben inmiddels al ruim vijf jaar met heel veel liefde en plezier actief op Facebook. En op Facebook is mijn bedrijf enorm gegroeid! De opdrachten stroomden binnen, de voorraad werd steeds groter , het aanbod breidde steeds meer uit  en de vraag kwam steeds vaker.... heb je een eigen webshop? Nu was het er gewoon echt echt tijd voor...tijd om nog verder te groeien !

Ik hoop dat jullie net als ik blij zijn met deze nieuwe ontwikkeling. Het is zoveel overzichtelijker en veeeel makkelijker met bestellen! 

 

Voor de mensen die voor het eerst kennis met mijn mooie Joyce Klavertje maken zal ik me kort aan jullie voorstellen.

Ik ben dus Joyce Klavertje- de Kok. Met enorm veel toewijding en passie run ik mijn mooie bedrijf. Ik maak vanuit mijn gevoel en intuïtie met enorm veel liefde orgonites. De orgonites bestaan uit hars. edelstenen en koper en hebben allemaal  hun eigen specifieke werking en energie welke ik ook altijd uitschrijf bij elke orgonite. Elke orgonite is dus 100 % uniek en bijzonder!

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik al heel gevoelig voor oa energie. Daar heb ik mijn eigen weg mee moeten vinden. Toen ik mijn eerste edelsteen, de rozenkwarts kreeg is mijn onvoorwaardelijke passie voor edelstenen ontstaan!  Steeds vaker werd ik erdoor aangetrokken en hielp ik de mensen om mij heen door middel van edelstenen. Heel erg vanuit mijn eigen gevoel en intuïtie is dit ontstaan en steeds verder gegroeid. Inmiddels heb ik al vele jaren ervaring met het werken met edelstenen en weet ik nog ongekend veel meer over de vele toepassingen! Mocht u dus een vraag hebben over een bepaalde edelsteen of werking mag u me ook altijd een email sturen                         ( info@joyceklavertje.nl)  en zal ik u met liefde adviseren! Inmiddels is mijn shop echt enorm uitgebreid met naast de prachtige orgonites ook losse edelstenen van de beste kwaliteit en spirituele artikelen. Ik koop enkel bij betrouwbare leveranciers in , vaak zelfs in het land van herkomst. Alle edelstenen worden door mij persoonlijk uitgekozen , het zijn dus nooit massa artikelen!

 

Ik hoop dat u zal genieten van mijn prachtige webshop!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline Rozendal
3 jaar geleden

Wow Joyce, wat een prachtige website heb je! Heerlijk rustig, overzichtelijk en fijn om even lekker te kijken. Ik wens je heel veel verkoopplezier. Veel liefs van Jacqueline ♡

Natasja Peters
2 jaar geleden

Lieve Joyce , dank je wel voor de prachtige oorstekers hartvormig amethist
Ik kan ze nu ,met mijn nieuwe kapsel ,vol trots dragen. Heel erg bedankt ben er erg blij mee !!! Liefs natasja

Charlie
een jaar geleden

Hoi Joyce!
Ik ben op je website terecht gekomen via een Facebook groep en ben gelijk een kijkje gaan nemen. Wat bied je toch mooie en ook unieke producten aan voor betaalbare prijzen! Ik kon het niet laten om wat moois te bestellen en dat kwam ook al snel binnen! Zelfs met een leuk presentje erbij hoe leuk is dat! Ik ben erg blij met de goed ontvangen producten die goed omschreven waren op je site. Heel erg bedankt! Veel liefs Charlie